Liselotte Dupont

Advocaat

Liselotte studeerde rechten aan de Universiteit van Antwerpen en aan de Universiteit van Stellenbosch (Zuid-Afrika). Tijdens haar masteropleiding was ze actief als aspirant-onderzoeker in de onderzoeksgroep Persoon en Vermogen aan de Universiteit van Antwerpen. Zij was lid van het winnende team van de internationale pleitwedstrijd in internationaal privaatrecht, de PAX Moot Court (2019).
Zij behaalde de graad van Master in de Rechten met grote onderscheiding aan de Universiteit van Antwerpen in juli 2019. Datzelfde jaar werd zij toegelaten tot de Balie van Brussel.
Tussen 2019 en 2021 was zij werkzaam in het litigation departement bij Eubelius. In Februari 2021 werd zij toegelaten tot de Balie van Antwerpen en vervoegde zij het advocatenkantoor Verbist & Vanlerberghe Omega Law.
Sinds 2020 is Liselotte als praktijkassistente verbonden aan het Instituut voor Internationaal Privaatrecht van de Universiteit Gent.
Liselotte specialiseert zich in burgerlijke en commerciële geschillen en in alle aspecten van het ondernemingsrelevant strafrecht. Zij behandelt dossiers in het Nederlands, Frans en Engels.