Omega Law werd opgericht in 2013 door Johan Verbist en Beatrix Vanlerberghe, beiden advocaat bij het Belgische Hof van Cassatie en groeide inmiddels uit tot een select team van ervaren advocaten.

Omega Law is een advocatenkantoor dat zijn cliënten bijstaat wanneer zij geconfronteerd worden met complexe geschillen die een grondige kennis en ervaring in verschillende rechtsdomeinen vereisen. Het kantoor heeft een bijzondere expertise in cassatieprocedures en geschillen ten gronde, o.m. inzake ondernemings- en financieel recht, bouw- en overheidsopdrachtenrecht, omgevingsrecht, ondernemingsstrafrecht en mediarecht.


Omega Law staat zijn cliënten bij in adviesverlening en in procesvoering, niet alleen voor de gewone rechtbanken en hoven van beroep, maar ook voor het Hof van Cassatie, het Grondwettelijk Hof, de Raad van State, de Raad voor Vergunningsbetwistingen, het Marktenhof, de Europese Commissie en het Hof van Justitie.

Met twee advocaten bij het Hof van Cassatie in zijn rangen, en meerdere advocaten die de praktijk combineren met een academische opdracht, kan het kantoor aan zijn cliënten een all-round service bieden op het hoogste niveau. Deze samenbundeling van specialisaties en ervaring maakt Omega Law uniek op de markt.

Maak kennis met ons team.

Rechtsdomeinen.

Cassatieprocedures.